Семінарі на тему: «КОМУ МИ СКАЖЕМО НІ, АБО СКЛАДНІ МАРКЕТИНГОВІ РІШЕННЯ»

Shares

Києво-Могилянська Бізнес Школа запрошує  житомирян 3 грудня  взяти участь у семінарі на тему: «КОМУ МИ СКАЖЕМО НІ, АБО СКЛАДНІ МАРКЕТИНГОВІ РІШЕННЯ» ДЛЯ УПРАВЛІНЦІВТА КЕРІВНИКІВ ДЕПАРТАМЕНТІВ.

Куди приводять неправильні рішення у виборі клієнта, і як зробити правильний вибір – це ключові питання для будь-якого бізнесу, адже  визначитись, хто є вашим цільовим сегментом – мало,  ви повинні також чітко усвідомлювати, кому  варто  відмовити.

Складні часи  вимагають від вас  непростих рішень. Непростих, але стратегічно важливих. Як визначити для себе, хто є вашим  цільовим сегментом, для кого  ви  працюєте, а значить створюєте цінність, а також зуміти прийняти рішення,  кому сказати «ні»?

Якщо Ви шукаєте шляхи професійного та особистого розвитку, відчуваєте потребу в якісних змінах та замислюєтесь над отриманням системної бізнес-освіти, запрошуємо Вас на зустріч 3 грудня з 18.30 до 20.00.

Співорганізатор заходу –   Житомирський державний технологічний університет.

 

Дата проведення: 3 грудня (четвер) 2015 р.

Час проведення: 18.30 – 20.00

Місце проведення: м.Житомир, готель «REIKARTZ» (МАЙДАН ЗАМКОВИЙ 5/8)

Примітка: Бажаючі взяти участь в семінарі або отримати додаткову інформацію можуть звертатися за тел. 0974772293Євдокимов Віктор Валерійович, професор, доктор економічних наук.

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */