Першокурсники Житомирського державного технологічного університету: розумні, спортивні й талановиті

Shares

Більше 600 абітурієнтів цьогоріч обрали для навчання Житомирський державний технологічний університет і у статусі «першокурсників» днями вони відзначатимуть свій перший День студента.

Варто відзначити, що у рядах студентів ЖДТУ є ті, хто отримали під час ЗНО у 2015 році максимальну кількість балів. Зокрема, на факультеті інформаційно-комп’ютерних технологій таких першокурсників двоє: Візгалов Олександр (група ПІ-51)  має 200 балів з математики, а  Ячменьов Ярослав (група ПІ-52)  отримав стільки ж з математики і ще 193 бали з української мови та літератури.

На гірничо-екологічному факультеті можуть сміливо пишатися спортивними досягненнями своїх першокурсників Вікторі Гапон  та Владислава Гринчука. Вони навчаються в одній групі  ЕО-35 і неодноразово представляли свій регіон на змаганням з боротьби самбо і дзюдо на Всеукраїнських змаганнях. Також Віка та Влад відзначені грамотами  Національної федерації самбо України за І  та ІІІ місце відповідно  у Кубку України з боротьби самбо серед дівчат та юнаків кожен у своїй віковій категорії.

На факультеті економіки та менеджменту відзначають наукові, навчальні,  спортивні й творчі  здобутки студентів першого курсу та їх активну громадську й соціальну діяльність.  У  числі кращих  Крістіна Коршак (група ТЗ-2), яка має диплом учасника фестивалю ДЮП та подяку від Житомирського ДСНС за активну участь у житті Житомира; спортсмен Владислав Рокицький (ТЗ-2) – Чемпіон Європи та світу (гірьовий триатлон), переможець Всесвітньої олімпіади з цієї дисципліни;  Олена Власюк (ЕП-44) – переможниця 2 етапу всеукраїнської олімпіади з французької мови (І місце на міській олімпіаді), диплом другого ступеня-переможниця 3 го етапу всеукраїнської олімпіади з французькоїї мови (ІІ місце на обласній олімпіаді); Надія Косинська (ЕП-44), яка здобула 3 місце  на обласному етапі МАН (біологія); Валерія Ковальчук – переможниця Міжнародного конкурсу юних талантів в Києві   та  Всеукраїнського конкурсу «Зорецвіт» (2 місце).

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */