На базі ЖДТУ провели Всеукраїнську конференцію за участю волонтерів Корпусу Мира

Shares

Житомирський державний технологічний університет 30 жовтня  вже втретє збирав  вчителів та викладачів  у рамках  ІІІ Всеукраїнської науково-методичної конференції «Сучасні комунікативні методи навчання англійської мови».

Під час заходу з учасниками ділилися своїми напрацюваннями та ідеями щодо методики викладання і навчання англійської мови представники різних навчальних закладів регіону.

За традицією з привітальним словом  до присутніх  звернулися  перший проректор ЖДТУ, професор Оксана Олійник і регіональний менеджер Корпусу Мира в Україні Оксана Шабас.

До всеукраїнської науково-практичної конференції у стінах технологічного університету приєдналися  волонтери Корпусу Мира в Україні Лінда Хібенстрейт, Девід Хібенстрейт (Державний технологічний університет, Житомир), Емілія Олівер ( Державний університет ім. І.Франка, Житомир),  Джон Кітлі (Педагогічний коледж ім. І.Франка, Коростишів) і запрошений гість з Аляски  – Скотт Хоталінга.

Доповіді волонтерів зробили конференцію автентичною та оригінальною, що задало всім учасникам гарного настрою і сприяло плідній співпраці.

Безпосередня участь студентів ЖДТУ у презентаціях доповідачів про новітні методи навчання і саме кооперація викладачів зі студентами надала фестивальної атмосфери конференції.

Приємно відзначити зацікавленість тематикою конференції вчителів ЗОШ, ліцеїв, коледжів і викладачів вищих навчальних закладів, які  також відвідали захід.

 

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */