Команда ЖДТУ зіграла у фіналі турніру з футзалу «Молодіжна бутса»

Shares

Протягом трьох днів, 17-18 та 20 листопада 10 студентських команд  навчальних закладів Житомира змагалися за перемогу у турнірі «Молодіжна бутса». Матчі групового етапу команди відіграли протягом 17-18 листопада, а вирішальні двобої відбулися у п’ятницю, 20 листопада.

За підсумками матчів групового етапу до півфіналів змагань вийшли команди Житомирського державного технологічного університету, Житомирського державного університету ім.І.Франка, Житомирського національного агроекологічного університету та Житомирського агротехнічного коледжу, – повідомляють на сайті http://futsal.zt.ua.

Перший півфінальний матч подарував глядачам справжній трилер – нічия 4:4 в основний час і перемога ЖДТУ у серії післяматчевих пенальті. Не менш запекла боротьба точилася і у другому півфіналі, де команда ЖАТК завдяки голу Алєксєєва на останніх хвилинах матчу обіграла ЖНАЕУ з рахунком 3:2.

А от фінальний матч, у якому зустрілися команди ЖДТУ та ЖАТК був не таким інтригуючим. На перерву команди йшли за переваги студентів ЖАТК у два голи, а фінальний свисток зафіксував перемогу команди  агротехнічного коледжу з рахунком 5:0.

Церемонію нагородження провели начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради Ірина Ковальчук та голова Федерації футзалу Житомира Віктор Таран. Переможець та фіналіст турніру були нагороджені Кубками, медалями та дипломами.

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */