Студенту ЖДТУ Владиславу Кучеру призначили іменну стипендію ВРУ

Shares

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 22.10.2015 р.  № 1098  шістьом житомирським студентам призначено іменну стипендію Верховної Ради України на 2015/2016 навчальний рік.

Зокрема, грошові виплати від ВРУ протягом навчального року отримуватиме Кучер Владислав Володимирович – студент 4 курсу (група ОА-76) факультету обліку і фінансів  Житомирського державного технологічного університету.

vlad

«Владислав Кучер здобуває освіту у технологічному університеті за напрямком підготовки  «Облік і аудит». Це  старанний  студент, який  сумлінно ставиться до навчання, навчальний план виконує на «відмінно». Має гарні навички роботи з комп’ютером, на досить доброму рівні володіє польською мовою, що дає можливість вивчення іноземного досвіду в сфері бухгалтерського обліку та економічного аналізу, – розповідають про стипендіата у деканаті факультету обліку і фінансів. – Владислав активно займається науковою діяльністю на кафедрі обліку і аудиту Житомирського державного технологічного університету, зокрема бере участь у науково-практичних конференціях і форумах, проходить наукове стажування з напрямом «Комп’ютеризація бухгалтерського обліку, економічного аналізу та аудиту».

Брав активну участь в організації Всеукраїнської науково-практичної on-line конференції аспірантів, молодих учених та студентів присвячених Дню науки, а також  виступав на ній.
За  роки навчання в університеті зарекомендував себе як відповідальний студент. Наполегливий, цілеспрямований, ініціативний, комунікабельний, знаходить спільну мову як зі студентами, так і з викладачами університету, вміє працювати в команді. У спілкуванні з одногрупниками проявляє креативне та незалежне мислення».

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */