Проводиться набір осіб на курси підвищення кваліфікації за спеціальностями: «Менеджмент організацій та адміністрування», «Програмне забезпечення систем» та інші

Shares

ЖДТУ пропонує підготовку з ІТ-технологій для початківців та професіоналів за напрямами:

Офісні технології

msofficeБазовий курс  – грамотне оформлення документів, організація розрахунків в електронних таблицях, створення презентацій (групи для школярів, дорослі групи)Поглиблений курс  – для підготовки до здачі сертифікаційних іспитів Microsoft (для студентів та випускників, хто бажає підвищити свій рівень професійної підготовки)

Основи програмування, Web-технології та обробка даних, тестування програмного забезпечення

php c++ java

Базовий курс – основи програмування, основні технології створення сайтів, розробка баз даних (групи для школярів, дорослі групи)Поглиблені курси  – Web-дизайну та Web-програмування, тестування програмного забезпечення та для підготовки до здачі сертифікаційних іспитів Microsoft (для студентів та фахівців, хто бажає підвищити свій рівень професійної підготовки)

Мережеві технології

ciscoБазовий курс – практична робота з налагодження локальних мереж, підключення Інтернет (групи для школярів, дорослі групи)Поглиблені курси  – для підготовки до здачі сертифікаційних іспитів CISCO (для студентів та фахівців, хто бажає підвищити свій рівень професійної підготовки)

«Курси бухгалтерського обліку та 1С: Бухгалтерія»

buhНавчання бухгалтерів ведеться як з нуля, такі з базових знань в сфері обліку, і до самостійної здачі балансу та податкової звітності на прикладі конкретного підприємства. Обсяг знань, який ми пропонуємо на курсах  бухгалтерського обліку не менше того, що отримують студенти ВНЗ. У порівнянні з навчанням в університеті, цей спосіб заощадить вам багато часу.

Для педагогічних і науково-педагогічних працівників ВНЗ діють курси з підвищення кваліфікації та стажування

Курси проводяться за акредитованими спеціальностями нашого університету та розраховані на педагогічних і науково-педагогічних працівників вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації незалежно від форм власності, а також інших фахівців різних спеціальностей та професій.

Курси за спеціальністю «Менеджмент організацій та адміністрування»  

Курси підвищення кваліфікації проводяться в межах спеціальності «Менеджмент організацій та адміністрування». За довідками звертатися до Центру післядипломної освіти ЖДТУ за телефонами (0412) 24-19-49, (067) 411-07-40 (м. Житомир, вул. Чуднівська 103, каб. 112)

Детальна інформація на сайті: ztu.edu.ua; vk.com/cpo_zdtu

Електронна пошта: cpo@ztu.edu.ua, ostapchuk-a@ukr.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */