Студенти ЖДТУ провідали поранених бійців у військовому госпіталі

Shares

Представники кількох факультетів Житомирського державного технологічного університету 6 травня відвідали поранених бійців у військовому госпіталі.

Попередньо студенти зібрали кошти та придбали чай, печиво і цукерки. Крім цього, планують найближчим часом закупити засоби гігієни і так само передати їх військовим ЗСУ та батальйонів, які перебувають на лікуванні у закладі.

З ініціативою провідати військовослужбовців виступила студентка факультету економіки та менеджменту Наталія Гончаренко, до якої приєдналися колеги з іншого навчального закладу, а також  з факультету обліку та фінансів і факультету інформаційно-комп’ ютерних технологій  ЖДТУ – Ігор Сус, Олег Сафонюк,  Віталія Нетребін, Олег Гаращук, Катя Мулиш, Таня Тарновська, Таїсія  Сейко, Олена Ніщук та інші.

Такою компанією вони побували у травмвідділенні, хірургії, неврології, де роздали хлопцям гостинці і поспілкувалися з ними.

Враження від візиту в студентів лишилися лише хороші. Відзначають, що захисники зустріли їх дуже тепло і по-дружньому розповідали про себе та своїх бойових товаришів, які наразі перебувають у зоні АТО.

Відзначимо, що подібні акції студенти ЖДТУ реалізовують постійно. Раніше вони допомагали співробітникам госпіталю упорядкувати територію та прибирали у відділеннях.

Прес-служба Житомирського державного технолоігчного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */