Студенти ЖДТУ зібрали ще 5 тисяч на лікування житомирської школярки

Shares

В Житомирі продовжують влаштовувати концерти, під час яких збирають кошти на лікування одинадцятикласниці із школи  ЗОШ № 30  Олі Дацькової. У дівчинки  лікарі виявили страшну хворобу – рак кісток. Друзі школярки одразу ж взялися організовувати акції і заходи, аби хоч якось допомогти Олі з лікуванням.

Зокрема, 31 березня спільними зусиллями учнів цього навчального закладу та студентів Житомирського державного технологічного університету  вдалося організувати благодійний концерт у рідній школі Дацької.  Тоді вдалося зібрати 5052 гривні. Одразу по завершенню заходу його організатори – Владислав Савіцький та Олексій Горовий відправилися в лікарню, аби провідати Олю й передати їй квіти та кошти.

Ще один концерт за участю талановитої молоді провели 16 квітня в ЖДТУ. Попередньо продавали квитки по 10 гривень, а також бажаючі могли пожертвувати кошти у скриньки перед входом.  Співами, танцями і бурлеском глядачів протягом години розважали гурт «PodBeed&Олексій Горовий»,  Євген Кравчук й Верoніка Гуренко, колектив “Акорд”, солісти “Гармонії”, Олег Калганов та інші. Завершився захід оптимістичним виконаням композиції “Я не здамся без бою”.

Голова профспілки ЖДТУ Владислав Савіцький зі сцени повідомив, що спільними зусиллями усіх вдалося зібрати ще 5362 гривні. При цьому, скриньки продовжують стояти на першому поверсі центрального корпусу та в адмінкрилі ЖДТУ.

Вже 21 квітня подібний захід проведуть в агроуніверситеті, а 28 квітня – в інституті медсестринства.

Попереду в 17-річної Ольги Дацькової курс лікування, але понад усе вона хоче потрапити на свій випускний вечір та вступити до омріяного вузу. Допомогти втілити ці  плани дівчині може  кожен, переказавши кошти  на картку мами  5168 7572 3176 2412 (ПриватБанк).

 

Прес-служба Житомирського державного технолоігчного університету

akDN9Qk5egU DWeQINYlLqU KHy9nKDWsd8 Mbm9OZ3YwW0 oQKhSfW4nms qSeJV9sxv3Y zabYdONzC2A

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */