Студенти ЖДТУ організували благодійний концерт на підтримку хворої школярки

Shares

В Житомирській ЗОШ № 30  знову влаштували захід, аби зібрати кошти на лікування одинадцятикласниці  Олі Дацькової, в якої лікарі виявили страшну хворобу – рак кісток.

Зокрема, 31 березня спільними зусиллями керівництва й учнів цього навчального закладу та студентів Житомирського державного технологічного університету  вдалося організувати благодійний концерт, квитки на який коштували 10 гривень. Також усі бажаючі могли пожертвувати кошти додатково, кинувши в скриньку волонтерам на вході.

Дівчина навчається вдома, але шкільні друзі не залишають її і всіляко намагаються підтримати та допомогти родині. Сподіваються, що вже незабаром Оля знову повернеться до них – така ж життєрадісна, якою звикли бачити її зазвичай.

Раніше школярі проводили благодійний ярмарок, на якому вторгували близько 4000  гривень. Завдяки концерту вдалося зібрати ще 5052 гривні. Одразу по завершенню заходу його організатори – студент ЖДТУ Владислав Савіцький та Олексій Горовий відправилися в лікарню, аби провідати Олю й передати їй квіти та кошти.

На концерті заради хворої школярки виступали талановиті учні ЗОШ № 30 та молодіжні творчі колективи міста, серед яких студенти і випускники технологічного університету  – КВН-команда «Дай 5», гурт «PodBeed&Олексій Горовий», «Т-SQUAD DANCE SCHOOL»,   Євген Кравчук й Вероніка Гуренко.

Попереду в 17-річної Ольги Дацькової курс лікування, але понад усе вона хоче потрапити на свій випускний вечір та вступити до омріяного вузу. Допомогти втілити ці  плани дівчині може  кожен, переказавши кошти кошти на картку мами  5168 7572 3176 2412 (ПриватБанк).

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

9o0lhTs50kk cvROwX8WqmY DeydXgmP04g gDMG_tVrxP0 UgXog5qq3Rc xiwW3jWCJEw

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */