Третьокурсниця Катерина Біляченко стала «Королевою Житомирського державного технологічного університету-2014»

Shares

«Україна могутня», – про це зі сцени драмтеатру 2 листопада заявляли організатори та учасниці конкурсу краси «Королева ЖДТУ-2014». За цей титул цьогоріч змагалося 16 студенток вузу із різних факультетів та спеціальностей.

Усю свою красу, талант, грацію, патріотизм і любов до країни дівчата демонстрували протягом чотирьох виходів – дефілювали в українському вбранні й віночках, у купальниках, вечірніх сукнях і представили танцювальну постановку.

Досить емоційним видався перший вихід конкурсанток, під час якого ведучий представляв кожну з них, а учасниці читали лист-звернення до військовослужбовців, які наразі перебувають в зоні АТО на Сході країни. Красуні називали їх своїми братами і висловлювали сподівання, що вже незабаром зустрічатимуть своїх переможців.

«Повертайтеся скоріше, повартайтеся живими» – гуртом виголошували дівчата і відправляли листи-літачки у глядацьку залу.

Музичним супроводом конкурсу стали композиції українських гуртів та виконавців – «Океану Ельзи», «Hardkiss», Марії Яремчук, Івана Дорна, Арсена Мірзояна. Перед початком заходу у фойє театру влаштували благодійний ярмарок, а зі сцени неодноразово нагадували, що конкурс має патрітичне спрямування.

Співочі й танцювальні подарунки для  глядачів  наживо підготували колишні й нинішні студенти Житомирського державного технологічного університету – Андрій Говорадло, Артем Кондратьев, Євгеній Кравчук та колектив «Гармонія» й інші.

Організатор конкурсу, а в минулому студентка  та «Королева ЖДТУ» Світлана Невмержицька розповіла, що троє дівчат-переможниць автоматоматично отримують можливість позмагатися за звання «СтудМіс Житомир» і не лише представити свій університет на регіональному рівні, але й на всеукраїнському.

Крім цього, навесні в місті представники Студреспубліки та модельного агенства «Нонік» проводитимуть конкурс «Перша леді», запрошення на який вже отримала учасниця № 15  Анна Чернишова.  Між іншим,  вона також стала Другою Віце-Королевою ЖДТУ. Компанію їй склала конкурсантка № 2 Людмила Галіна, якій надійшло кілька пропозицій на проведення фотосесій та навчання в модельному агенстві, директор якого – Олександра Нонік, запевнила, що , що за рік ця студентка зможе опанувати усі модельні  навики і вийти на світовий рівень.

Міс «Глядацьких симпатій» стала учасниця № 8 – Каріне Дяченко, якій спонсори конкурсу подарували подорож по країнах Європи.

Головну перемогу, корону і стрічку «Королева ЖДТУ-2014» має студентка 3 курсу факультету економіки та менеджменту Катерина Біляченко. Цю відзнаку їй вручав голова Студентської Координаційної Ради Житомира Олександр Шевчук та «Королева ЖДТУ-2013» Анна Шамрай.

Катерина мала перший номер, тож завжди доводилося виходити на сцену і говорити першою. Зінається, що на перемогу дуже надіялася і на щоденних репетиціях відточувла абсолютно кожен рух. За час підготовки здружилася з усіма учасницями і сподівається, що гарні стосунки збереже й надалі.

 

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */