Студент Житомирського технологічного університету пройшов відбір на конкурс «Червона Рута»

Shares

За результатами відбіркового туру XIV Всеукраїнського фестивалю сучасної пісні та популярної музики «Червона рута», який днями пройшов у приміщенні Житомирського державного технологічного університету, серед 45 учасників визначили  4 переможців.

Зокрема, у  жанрах: рок-,  акустичної музики журі обрало  гурт та одного виконавця,  у номінації автентичного співу   відзначили одразу двох співачок, а серед поп-музикантів кращих не назвали взагалі.

Згідно з рішенням судійської ради на чолі з виконавчим директором фестивалю «Червона Рута» Мирославом Мельником переможцями стали житомиряни Марія Котенко, Артур Корніюк й Анна Шахбарян,  а також баранівський гурт «Мулен Руж».

2014-11-24

Разом з тим, до складу  резервістів зараховані  Мельницька Юлія, Котвіцька Ангеліна, Кравчук Євген, Федорів Мирослава, Заліщук Анастасія, Кресько Валентина, Запольська Вікторія, гурт «Три мости», Ватаг Леся, Давиденко Захар, Примак Діана.

Другокурсник факультету факультету інформаційно-компютерних технологій ЖДТУ Артур Корніюк попри обрану професію музикою займається з дитинства, грає на гітарі і неодноразово брав участь у різних університетських заходах. На «Червоній Руті» виконував свої дві авторські пісні та ще одну гурту «Плач Єремії». Ще один студент технологічного університету Євген Кравчук потрапив у резервний список конкурсу.

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Відеозвіт виступу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */