Проект “Чи є Ви прикладом для своєї дитини”

Shares

«Чи є Ви прикладом для своєї дитини» – саме під таким гаслом реалізується соціально-комунікативний проект «Надихай на Житомирщині»

В рамках проекту 29 квітня відбувся круглий стіл в Житомирському державному технологічному університеті. Ініціатором проекту «Надихай»  та модератором круглого столу виступила Тетяна Люлька – засновник COMMUNITY club.

foto ZhDTU kruhlyy stil_29.04.14

Поділитися своїм практичним досвідом, ідеями зі студентами та викладачами прийшли запрошені гості, серед них:  Наталія Біленька – головний лікар стоматологічної клініки «Біленька усмішка»; Леся Кхеліль – директор центру «Іntelekt-Room»; Юрій Цимбалюк – підприємець, голова правління Житомирського обласного благодійного фонду «Дорога життя; Ольга Козак – представник благодійної організації «Планета для дітей»; Устимович Іринаголова правління громадської організації «Житомирська обласна Федерація фігурного катання на ковзанах». Кожен учасник круглого столу мав можливість висловити свою думку, щодо розуміння поняття «успіх».

В обговоренні з’ясували, що  на першому місці для досягнення успіху необхідний позитив, а на другому – дисципліна. «Успіх – це змінна річ. Необхідно бути цікавою людиною, постійно пробувати робити те, чого не робили раніше. Будьте першими, серед однолітків. Знання – Ваш капітал», – зазначили гості.

«Важливо зрозуміти себе. Ви самостійно знаєте, що краще для Вас. Любіть свою роботу – це апріорі принесе дохід. Любіть себе – в прямому розумінні, тіло, мозок. Подумайте, що для Вас є успіх», – акцентувала увагу студентів організатор заходу, Тетяна Люлька.

На завершенні, Віктор Валерійович Євдокимов – проректор з науково-педагогічної роботи та соціального розвитку ЖДТУ побажав, щоб всі мали мрію в житті, тільки тоді можливо досягнути успіху, а також, щоб круглий стіл став відправною точкою до успіху для студентів.

Подібні заходи в рамках проекту «Надихай на Житомирщині» плануються проводити в інших навчальних закладах. В червні кожна школа та вузи Житомирщини отримають примірник книги з учасниками проекту, в липні відбудеться завершення та  презентація проекту

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */