Візит представників Варшавського політехнічного університету

Shares

23 січня 2014 року відділом міжнародних зв’язків  ЖДТУ було проведено  зустріч з координаторами  проекту ERASMUS MUNDUS ACTIVE “Ініціатива технічних університетів Кавказького та Атлантичного регіонів в забезпеченні високих освітніх стандартів” з Варшавського політехнічного університету (ВПУ) та представниками Національного технічного університету України «Київський  політехнічний  інститут»(КПІ). ЖДТУ є університетом партнером в даному проекті, що дає унікальну можливість співробітникам, викладачам та студентам вузу пройти стажування чи навчання в одному з 8 провідних європейських технічних університетів-партнерів.

Під час зустрічі представники ВПУ проф. Роберт Глембоцькі та пані Зіновія Шітс розповіли про аплікаційний процес  та особливості  навчання в університетах Європейського союзу. Представники КПІ, факультету авіаційних та космічних систем Л.В. Степюк та О.В. Збруцький, поділилися досвідом участі КПІ  в даному проекті. На зустрічі були присутні студенти та представники технічних факультетів, які виявили неабияке зацікавлення в даній програмі академічної мобільності.

Всі бажаючі спробувати власні сили в даному проекті можуть знайти більш детальну інформацію на сайті ERASMUS MUNDUS ACTIVE http://active.meil.pw.edu.pl.

IMG_0129  IMG_0119  IMG_0115

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */