Навчання/стажування за кордоном за програмою МОНмолодьспорту

Реалізація програми академічної мобільності Уряду України в ЖДТУ

Shares

2013 навчальний рік видався доволі продуктивним в сфері міжнародних програм академічної мобільності в ЖДТУ. Студенти, аспіранти та викладачі проходять навчання/стажування в провідних ВНЗ Європи і США в рамках програми Уряду України 2201250 «Навчання, стажування, підвищення кваліфікації студентів, аспірантів науково-педагогічних та педагогічних працівників за кордоном».

Загалом за 2013 календарний рік 13 конкурсантів мали змогу поїхати на навчання та стажування. Станом на грудень 2013 року за кордоном перебуває 5 переможців програми. Толкач О.М. – аспірант гірничо-екологічного факультету, закінчує стажування в Університеті штату Пенсильванія (США), Штегін О.О. – аспірант факультету інженерної механіки, проходить стажування в Національному політехнічному інституті Тулузи (Франція), доц. Коваль А.В – викладач факультету інформаційно-ком’пютерних технологій, – в Вільному університеті м. Брюссель (Бельгія).

З 15 грудня розпочали стажування в Технічному університеті «Фрайберзька гірнича академія» (Німеччина) доц. Соболевський Р.В. та доц. Іськов С.С. – викладачі гірничо-екологічного факультету.

Напередодні новорічних свят Відділ міжнародної зв’язків висловлює найщиріші побажання щастя та достатку в Новому році, наснаги та нових перемог в міжнародних програмах.

Kovalj Shtehin Tolkach

Відділ міжнародних зв’язків

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */