European Commission Tempus

Реалізація проекту Темпус “530644-TEMPUS-JPCR” в ЖДТУ

Shares

Другий рік поспіль в ЖДТУ триває реалізація проекту за програмою Темпус 530644-TEMPUS-JPCR “Безпека людини (охорона навколишнього середовища, контроль якості продуктів харчування, охорона здоров’я та соціальний захист) на територіях забруднених радіоактивними речовинами” (http://human-tempus.com). Протягом 02-04 грудня 2013 р. представники університету: завідуюча кафедрою природничих наук доц. Шелест З.М., викладач кафедри екології – проф. Віннічук М.М., радник ректора з питань міжнародного співробітництва – проф. Самотокін Б.Б. та начальник відділу міжнародних зв’язків – Мамрай В.В. взяли участь в ІІ конференції в рамках проекту, суміщеній з ІІІ координаційною нарадою і моніторингом Національного Темпус-офісу України на базі Київського міжнародного Університету м. Київ.

Учасниками даного заходу стали також представники навчальних закладів, науково-дослідних установ та громадських організацій з Російської Федерації, Білорусі, а також країн ЄС: Італії, Швеції, Латвії, Іспанії, що беруть участь в проекті.

Під час зустрічі учасники підвели підсумки реалізації проекту протягом першого року, представили досягнуті напрацювання, обговорили плани щодо подальшого виконання проекту, порядок звітності, календар найближчих заходів, а також інші академічні та організаційні аспекти.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Відділ міжнародних зв’язків

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */