Щорічні премії Президента України для молодих учених

Про подання праць на здобуття щорічних премій Президента України для молодих учених

Shares

Указом Президента України від 12 червня 2000 року № 779 «Про Положення про щорічну премію Президента України для молодих вчених» започатковано  щорічні  премії Президента України для молодих вчених.

Щорічні премії Президента України  присуджуються  за видатні досяг-нення в галузі   природничих, технічних та гуманітарних наук, які сприяють розвитку науки.

Щороку присуджується 40 премій (з них – п’ятнадцять премій для молодих вчених Національної академії наук України) у розмірі 40 тисяч гривень кожна.

Просимо  до 28 січня 2014 року подати наукові праці на здобуття щорічних премій Президента для молодих вчених з урахуванням   Інструкції про порядок висунення, оформлення та представлення праць на здобуття щорічних премій Президента України для молодих вчених, розробленої Комітетом з Держаних премій України в галузі науки і техніки (далі – Комітет).

На здобуття премій представляються наукові праці, опубліковані у закінченій формі не менше ніж за рік до їх висунення.

У конкурсі на здобуття премій можуть брати участь наукові, науково-педагогічні працівники, докторанти, аспіранти, інженерно-технічні працівники  наукових  установ,   вищих  навчальних   закладів   Ш-IV рівнів акредитації (далі – організації), що належать до сфери управління МОН України.

Колектив претендентів на здобуття премії не може перевищувати чотирьох осіб. Вік осіб, які претендують на здобуття премій, не може перевищувати 35 років станом на 1 березня 2014 року.

До розгляду не приймаються наукові праці, за які їх виконавців вже було удостоєно державних нагород. До складу колективу претендентів не включаються особи, удостоєні за цю працю  державної нагороди, або включені у 2014 році до іншого колективу претендентів на здобуття державної нагороди.

Премії повторно не присуджуються.

Нижче наведено загальні вимоги до оформлення документів  та  праць на здобуття премій.

Документи – том 1  і опис праці – том  2  подаються у 2-х примірниках. Крім того, один примірник 1-го та 2-го томів зберігаються в організації, що  висувала працю на премію.

Обсяг кожного тому не повинен перевищувати 250 сторінок друкованого тексту. Формат сторінки – 297х210 мм.

На обкладинці кожного тому та реферату обов’язково вказуються:

  • повна назва організації, яка висуває працю;
  • назва праці;
  • прізвища, імена та по батькові претендентів, їх наукові ступені, вчені звання, місце роботи та займані посади.

На початку кожного тому повинен бути опис документів із зазначенням сторінок у зростаючій послідовності. Читати далі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */