Візит делегації Технологічного університету м. Люблін до ЖДТУ

Shares

В рамках реалізації договору про співробітництво між Житомирським державним технологічним університетом та Технологічним університетом м. Люблін (Польща) протягом 4-5 вересня 2013 р. до ЖДТУ завітала делегація представників даного навчального закладу у складі:

Йолната Слонєц – заступник декана факультету менеджменту;

Павел Комада – заступник декана факультету інформаційних технологій;

Веслав Сікора – керівник сектору співпраці з країнами східного партнерства.

Під час зустрічі делегати провели зустріч з ректоратом університету, деканами факультетів, завідувачами кафедр та студентами.

Предметом обговорення стало налагодження програми «подвійного диплому» в рамках спеціальностей факультетів економіки і менеджменту, інформаційно-комп’ютерних технологій та інституту обліку та фінансів.

За результатами досягнутих домовленостей було підписано додаток до договору про співробітництво між університетами, який регламентує реалізацію даної програми.

Відповідно до умов згаданої вище програми студенти ЖДТУ після закінчення 5-го курсу, матимуть змогу продовжити навчання за кваліфікаційним рівнем магістра на базі Технологічного університету м. Люблін і по завершенні навчання отримати диплом магістра даного навчального закладу.

IMG_0812   IMG_0822   IMG_0847   IMG_0824-1

 

Відділ міжнародних зв’язків

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */