Нові видання редакційно-видавничого відділу

Shares

„Менеджмент суб’єктів господарювання: проблеми та перспективи розвитку” : колективна монографія / за ред. д.е.н., проф. Г.М. Тарасюк

У монографії розглянуто теоретико-прикладні аспекти менеджменту суб’єктів господарювання, визначені проблеми та перспективи його розвитку. Значна увага приділяється інноваційно-інвестиційній складовій менеджменту, питанням стратегічного менеджменту та управління змінами, кадровому менеджменту, питанням маркетингу та логістики.

 

Я.В. Лебедзевич „Податкова система”: навч.-метод. посібник

Систематизовано теоретичні та практичні питання адміністрування податків, зборів згідно з Податковим кодексом України. Наведено методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни, плани семінарських занять, практичні завдання, ситуаційні вправи, перелік питань для самоконтролю та іспиту, тестові завдання, глосарій тощо.

 

О.М. Безвесільна, Г.С. Тимчик „Технологічні вимірювання та прилади, перетворюючі пристрої приладів”: підручник

У підручнику викладено основні фундаментальні теоретичні положення з питань перетворюючих пристроїв приладів (ППП), а також відомості про практичне застосування ППП. Акцент зроблено на сучасні найбільш досконалі різновиди перетворювачів, які практично не описані у технічній літературі. Наведено методику та приклади розрахунків ППП, відповідні навчальні програми для цифрових ЕОМ. Досліджено можливості практичного застосування і нові напрями у галузі розробки і удосконалення перетворюючих пристроїв приладів.

 

Н.І. Петренко „Бухгалтерський облік і контроль операцій з руху пасивів підприємства: проблеми теорії, методології, практики”: монографія

В монографії представлено результати дослідження складних, суперечливих питань облікового відображення різних фінансово-економічних процесів, визначено їх зворотній вплив на якість прийняття управлінських рішень, переосмислено теоретичні, методологічні та практичні проблеми обліку, контролю та аналізу операцій з руху пасивів. Головна теза монографії – облік операцій з пасивами всіляко сприяє підвищенню добробуту підприємства, соціальному захисту працюючих, захисту інтересів власника.

 

І.С. Волинець, М.О. Козлова, А.В. Рабошук „Business English. Course 1”: навч. посібник

Спрямований на закріплення отриманих українською мовою знань з економічних дисциплін із одночасним формуванням відповідного словникового запасу англійською мовою та вміння вільно вести дискусії з економічної тематики, здійснювати переклад неадаптованої фахової літератури.

 

В.Г. Кравець, О.О. Вовк, В.В. Котенко, О.М. Терентьєв „Прикладна геодинаміка вибуху в гірництві та геотехнічному будівництві”: монографія

Розглянуто основні теоретичні аспекти геодинамічних явищ, які виникають в масивах гірських порід в результаті вибуху. Наведено математичні моделі різних типів ґрунтів для вивчення динамічних параметрів хвильового руху. Проведено моделювання вибуху зарядів у різних середовищах і представлено експериментальні дослідження параметрів деформації. Розглянуто параметри сейсмічних хвиль та їх закономірності поширення. Окремо розглянуто питання детонації та ініціювання промислових вибухових речовин.

 

Т.А. Бутинець, Т.В. Давидюк, І.В. Жиглей, І.В. Замула „Розвиток науки про бухгалтерський облік і господарський контроль: забезпечення стійкого розвитку економіки України”: монографія

Монографія присвячена проблемам розвитку теорії та методології бухгалтерського обліку та господарського контролю для забезпечення стійкого розвитку економіки країни. Діючі системи бухгалтерського обліку та господарського контролю не забезпечують достатнього системного відображення еколого-соціальних процесів, що зумовлює актуальність досліджень у цьому напрямі.

Ознайомитися з виданнями можна у бібліотеці університету.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */