«Всесвітній день охорони місцеіснування»

Shares

Гірничо-екологічним факультетом Житомирського державного технологічного університету разом із Житомирською обласною організацією Українського товариства охорони природи до «Всесвітнього дня охорони місцеіснування» було проведено ряд природоохоронних, еколого-освітніх заходів. Основна мета заходу – залучення студентської молоді до вивчення екологічних проблем, що виникають на урбанізованих територіях.

В рамках програми заходів було організовано ознайомчу екскурсію студентів першого курсу напряму підготовки «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування» на територію розміщення Житомирського міського звалища. Студентами було проведено загальну оцінку екологічного стану території, проаналізовано основні гідрохімічні показники водних об’єктів, що зазнають впливу фільтраційних вод сміттєзвалища.

Протягом наступного місяця студенти-екологи  планують виявити місця розміщення несанкціонованих звалищ твердих побутових відходів на території м. Житомира. Результати досліджень будуть оприлюднені у вигляді інформаційних листівок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */