Візит представників гірничо-екологічного факультету до Польщі

Shares

Протягом 25-29 вересня 2012 р. делегація представників гірничо-екологічного факультету в рамках договору про науково-освітнє співробітництво між ЖДТУ та Університетом науки і технології «Краківська гірничо-металургійна академія» (Польща) взяла участь в VII Міжнародній Краківській конференції молодих науковців. Організаторами конференції були: наукова група ProFuturo, Гірничо-металургійна академія імені Станіслава Сташіца (Akademia Grniczo-Hutnicza im. Stanisawa Staszica) місто Краків, Польща.

Конференція проходила у відновленому замку Korzkwi. На початку учасників познайомили з історією замку та запропонували послухати доповідь директора Польського відділення медіакомпанії Thompson Rreuters на тему “Що потрібно знати для публікації наукових статей в міжнародних виданнях”.

Участь у заході приймали від ЖДТУ: Котенко В.В., Давидова І.В, Соболевський Р.В., Толкач О.М., Клеван О.М. та Башинський С.І.

Під час свого перебування керівництво гірничо-екологічного факультету: декан – Котенко В.В., заступник завідуючого кафедрою екології – Давидова І.В. та заступник завідуючого кафедрою маркшейдерії – Соболевський Р.В. провели зустріч з деканом факультету гірництва і геоінженерії проф. Петреом Чая та обговорили можливості подальшої співпраці в науково-технічній та освітній сферах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */