Міжнародний науково-практичний форум «Наука і бізнес – основа розвитку економіки»

Shares

11-12 жовтня 2012 року на базі Дніпропетровського Національного університету імені Олеся Гончара та Національного центру Аерокосмічної освіти молоді імені О.М. Макарова відбувся міжнародний науково-практичний форум «Наука і бізнес – основа розвитку економіки».

Мета форуму – демонстрація наукових здобутків провідних вищих навчальних закладів та наукових установ. Основним завданням поставленим організаторами було об’єднання наукового потенціалу країни з бізнесом, виробництвами та організаціями. Участь в форумі прийняло близько 200 вищих навчальних закладів України, більше сотні українських і закордонних інвесторів та керівників підприємств. Житомирський державний технологічний університет представляв ректор університету доктор технічних наук, професор Петро Петрович Мельничук. Також участь у форумі приймали декан факультету інженерної механіки, к.т.н., доцент Громовий Олексій Андрійович та доктор технічних наук, професор кафедри технології машинобудування і конструювання технічних систем Полонський Леонід Григорович. Участь у Міжнародному науково-практичному форумі «Наука і бізнес – основа розвитку економіки» засвідчує отриманий сертифікат.

Ректор ЖДТУ виступив з доповіддю «Інформація про напрямки наукових досліджень у машинобудуванні кафедри ТМ і КТС» в секції «Машинобудування, приладобудування, транспорт, високоякісна металургія». Наукові здобутки університету в галузі машинобудування, а саме сучасні наукові розробки, патенти на винаходи, навчальні посібники та монографії були представлені на стенді університету. Зацікавленість відвідувачів виставки викликав проект ЖДТУ «Підіймально-транспортувальний пристрій колійної рейкозварювальної машини», який також отримав і високу оцінку Оргкомітету форуму. Значна зацікавленість гостей форуму була проявлена і до інших розробок ЖДТУ.

          

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */