DIPLOMA SUPPLEMENT

Випускники ЖДТУ отримали додатки до диплома європейського зразка (DIPLOMA SUPPLEMENT)

Shares

Цього року випускники Житомирського державного технологічного університету мали можливість отримати додатки до диплома європейського зразка (DIPLOMA SUPPLEMENT).

Додаток до диплома європейського зразка – один з документів, впроваджуваних у ВНЗ України в рамках Болонського процесу. Виготовлення та видача Додатка до диплома про вищу освіту європейського зразка здійснюється в порядку, затвердженому Наказом МОН України від 29.04.2010 № 365 «Про затвердження Порядку замовлення, видачі та обліку Додатка до диплома про вищу освіту європейського зразка (DIPLOMA SUPPLEMENT) та його опису».

Додаток європейського зразка до диплома відповідає моделі, яка розроблена Європейською комісією, Радою Європи і ЮНЕСКО/CEПEС. Метою Додатка є надання достатньої об’єктивної інформації для поліпшення міжнародної «прозорості» і справедливого академічного та професійного визнання кваліфікацій (дипломів, ступенів, сертифікатів тощо). Додаток до диплома містить опис характеру, рівня, контексту, змісту і статусу навчання, яке було виконано та успішно завершено особою, зазначеною в оригіналі кваліфікаційного документа, до якого додається цей Додаток.

Додаток оформлюється українською та англійською мовами.

Основою для створення замовлення є заяви випускників, які висловили бажання отримати Додаток до диплому про вищу освіту європейського зразка (DIPLOMA SUPPLEMENT).

З питань отримання додатку до диплома про вищу освіту європейського зразка студенти випускних курсів можуть звертатись до навчально-методичного відділу к. 224.

Переглянути зразок додатку до диплома.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */