Ярмарок вакансій «Вимоги до сучасного фахівця інженерного профілю» в ЖДТУ

Shares

15 травня 2012 року в Житомирському державному технологічному університеті відбувся Ярмарок вакансій для студентів – випускників інженерних спеціальностей на тему «Вимоги до сучасного фахівця інженерного профілю».

Організатор заходу – сектор з організації практики та працевлаштування студентів та випускників ЖДТУ.

Вищезгаданий захід мав на меті відкрити більше кар’єрних можливостей та перспектив працевлаштування для студентів і випускників.

В заході приймали участь студенти 4–5 курсів факультету інженерної механіки, гірничо-екологічного факультету та факультету інформаційно-комп’ютерних технологій ЖДТУ.

На Ярмарку були присутні:

  • Ступакова Тамара Костянтинівна – начальник цеху водоводу і очисних споруд КП «Житомирводоканал», заслужений працівник сфери послуг України, нагороджена відзнакою перед містом
  • Ситченко Наталія Іванівна – керівник прес-служби КП «Житомирводоканал»
  • Яценко Віта Володимирівна – виконавчий директор ТОВ «Суперспрокс»
  • DJ Maughfling – британський представник ТОВ «Суперспрокс»
  • Руслана Лесь – менеджер компанії «QAP Int»
  • Замига В’ячеслав Олександрович – головний інженер ЗАТ «Західвибухпром»

В ході проведення ярмарки вакансій роботодавці ознайомили студентів з основними напрямами своєї роботи, а також з головними вимогами, які висуваються до фахівців інженерного профілю. Студенти в свою чергу мали можливість дізнатися про вакансії та умови праці. Кожен представник компанії-учасника мав чудову нагоду поспілкуватися зі студентами та випускниками, відповісти на їхні запитання та зацікавити майбутні кадри працевлаштуватися саме у свою компанію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */