eZTUIR - Електронний архів Житомирського державного технологічного університету

eZTUIR – Електронний архів Житомирського державного технологічного університету

Shares
eZTUIR - Електронний архів Житомирського державного технологічного університету

З березня 2012 року почав працювати Електронний архів Житомирського державного технологічного університету eZTUIR, що накопичує, зберігає, розповсюджує та забезпечує довготривалий, постійний та надійний доступ до наукових досліджень професорсько-викладацького складу, співробітників та студентів Університету.

eZTUIR – ресурс відкритого доступу, розміщений на сервері університету в мережі Інтернет і доступний з будь-якого місця і у будь-який час.

Мета eZTUIR:

  • Забезпечення накопичення, систематизації та зберігання в електронному вигляді інтелектуальних продуктів університетської спільноти.
  • Сприяння поширенню цих матеріалів у світовому науково-освітньому просторі.
  • Шляхом створення, збереження та надання вільного доступу до наукової інформації, досліджень Університету українській та світовій науковій спільноті сприяти розвитку науки та освіти України та світу.
  • Спонукати українську інформаційну, наукову та освітню спільноту до активних дій та кооперації в напрямку вільного поширення (доступу) до наукових інформаційних ресурсів університетів, задля соціальної трансформації ролі науки у сучасному суспільстві.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */