Заборона тютюнокуріння

Наказ про заборону тютюнопаління на території університету та студентських гуртожитках

Shares

Керуючись Указом Президента України від 15.03.2002 р. (№258/2002) “Про невідкладні додаткові заходи щодо зміцнення моральності у суспільстві та утвердження здорового способу життя”, постановою Кабінету Міністрів України від 21.06.2001 р. (№ 667) “Про затвердження Концепції державної політики у сфері здійснення контролю над тютюном”, відповідними нормативними документами Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, з метою формування навичок здорового способу життя і запобігання тютюнової залежності серед молоді, захисту здоров’я та прав людей жити у середовищі, вільному від тютюнового диму

 

НАКАЗУЮ:

 

1. Заборонити студентам та співробітникам університету тютюнопаління на території університету та студентських гуртожитках, крім спеціально обладнаних для цього місць.

2. Директору інституту, деканам факультетів, кураторам академгруп взяти під особистий контроль дотримання студентами вимог щодо заборони тютюнопаління.

3. Завідувачам кафедр університету, керівникам структурних підрозділів посилити роз’яснювальну роботу серед співробітників щодо шкідливості тютюнопаління, контролювати виконання працівниками даного наказу.

4. Проректору з науково-педагогічної роботи та соціального розвитку університету Євдокимову В.В., заступникам деканів з виховної роботи, студентському ректору, кураторам академгруп активізувати роботу серед студентів, направлену проти поширення шкідливої звички паління: провести тематичні години куратора стосовно даної проблеми.

5. Комендантам студентських гуртожитків взяти під особистий контроль дотримання мешканцями вимог щодо заборони тютюнопаління у приміщеннях гуртожитків. У разі виявлення порушень даного наказу проводити виселення студентів з гуртожитків за порушення правил проживання у студентських гуртожитках.

7. Коменданту навчального корпусу № 1 Михалюк В.М. забезпечити виконання даного наказу в частині контролю та забороною паління студентами та викладачами на сходах навчального корпусу.

8. Завідувачу кафедри фізичного виховання Засіку Г.Б. організувати чергування на перервах біля центрального входу навчального корпусу № 1.

9. У разі невиконання вимог даного наказу співробітники та студенти університету будуть притягнуті до відповідальності у відповідності до вимог чинного законодавства.

10. Начальнику загального відділу Марковій Г.В. ознайомити з наказом посадових осіб відповідно до пп.1-8.

11. Директору інституту, деканам факультетів, керівникам підрозділів довести зміст наказу до співробітників та студентів університету.

12. Контроль за виконанням даного наказу покласти на проректора з науково-педагогічної та соціального розвитку В.В. Євдокимова.

 

Ректор                                                                           П.П. Мельничук

4 коментарі до “Наказ про заборону тютюнопаління на території університету та студентських гуртожитках”

  1. “1. Заборонити студентам та співробітникам університету тютюнопаління на території університету та студентських гуртожитках, крім спеціально обладнаних для цього місць.”

    І де в нас обладнали такі місця – прямо біля виходу з універа, по два боки – вийшов й милуєшся як купа йолопів смокче оту гидоту !!!
    А як на пари йдеш – так то ж не реально дихати – кожен йде і смалить (тіпа не біля універа – отам на алейках ), а ти йдеш позаду нього і легені випльовуєш ! Не ясно мені – алейки то не територія Політеха ?!
    Таке враження , що це так – тіпа зробили шось. А толк який ?!

    Місце для “травлі тютюноядом” треба зробити за метрів 100 (мінімум) від універа – отам де вагончики( зліва від центрального входу) , а тим хто курить не в положених місцях – догану, штраф, а потім відрахування за недотримання правил !!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */