Диплом за перемогу Боровій Світлані Вікторівні

Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт за напрямом “Економіка підприємства та управління виробництвом”

Shares

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 15.11.2010 р. № 1084 “Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук у 2010/2011 навчальному році” Житомирський державний технологічний університет призначено базовим вищим навчальним закладом з проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом “Економіка підприємства та управління виробництвом”.

Головою конкурсної комісії було призначено Виговського Георгія Миколайовича – к.т.н., доцента, проректора з науково-педагогічної роботи, завідувача кафедри менеджменту; заступник голови конкурсної комісії – Данилко Валерій Кирилович – д.е.н., професор, завідувач кафедри економіки. До складу оргкомітету Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт ввійшли відомі науковці з Києва, Житомира, Донецька, Харкова, Запоріжжя, Полтави, Херсону, Львову, Черкас, Сум, Дніпропетровська, Тернополя та Луцька.

24 лютого 2011 року відбувся І етап ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт на базі кафедри економіки Житомирського державного технологічного університету. На конкурс було надіслано 204 студентські наукові роботи. Географія конкурсу охоплює майже всі вищі навчальні заклади України: Вінниця, Дніпропетровськ, Донецьк, Житомир, Запоріжжя, Київ, Кременчук, Крим, Львів, Макіївка, Одеса, Суми, Тернопіль, Харків, Херсон, Хмельницький.

Студентські наукові роботи були оцінені за наступними оцінками: актуальність, перспективність, економічна та соціальна значимість теми дослідження; наукова новизна; відповідність очікуваних результатів потребам науки і практики; перспективи впровадження; якість викладення матеріалу роботи; оформлення наукової роботи; рівень опрацювання літератури.

За підсумками І етапу ІІ туру було визначено 67 кращих робіт.

Авторам кращих робіт за рішенням галузевої конкурсної комісії були надіслані запрошення для участі у підсумковій науково-практичні конференції, де вони зробили наукову доповідь і в процесі дискусії захистили результати роботи.

Підсумкову науково-практичну конференцію кращих учасників конкурсу було проведено 26 березня о 13-й год. в конференц-залі Житомирського державного технологічного університету.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */