Представники ЖДТУ на "Ярмарок професій"

Ярмарки професій

Shares

20, 21 та 26 жовтня 2010 р. в районних центрах Житомирської області (Черняхові, Андрушівці та Чуднові відповідно) відбулися “Ярмарки професій” з питань орієнтації молоді на вибір майбутньої професії з врахуванням вимог сучасного ринку праці та власних здібностей і можливостей абітурієнтів.

Організатори заходів – районні центри зайнятості. Під час проведення “Ярмарок професій” представники Житомирського державного технологічного університету – декани та заступники деканів факультетів, відповідальний секретар приймальної комісії – зустрічалися з випускниками 9-11 класів районних загальноосвітніх шкіл, ліцеїв і гімназій, надали їм інформацію про ЖДТУ, умови навчання та вступу до нього, напрями і спеціальності щодо яких виконується підготовка фахівців за освітньо-кваліфікаційними рівнями «бакалавр», «спеціаліст» та «магістр». Також школярі отримали вичерпну інформацію про ті професії, за якими вони можуть працювати, отримавши диплом Житомирського державного технологічного університету.

Крім того, майбутнім абітурієнтам була надана інформація про можливість навчання на підготовчих курсах у нашому університеті з метою поглибленого вивчення української мови та літератури, математики, історії України, фізики та іноземної мови для підготовки до успішної здачі Зовнішнього незалежного оцінювання знань.

У смт. Чуднові перед присутніми виступив керівник студентського центру ЖДТУ С.В. Колядюк, який розповів про роботу центру, що створений як важлива ланка у системі виховної роботи зі студентською молоддю, з метою більш повного розкриття творчих здібностей, таланту, становлення художнього світогляду і формування естетичних смаків майбутніх спеціалістів виробництва, економіки, наукових кадрів України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */