Безкоштовний доступ до Grammarly для студентів, аспірантів та викладачів Житомирської політехніки

Shares

Міністерство освіти і науки України спільно з компанією Grammarly розпочали пілотний проєкт із безоплатним доступом до Grammarly for Education для українських закладів вищої освіти до 01 березня 2025 року.

Для отримання безкоштовного доступу заповніть форму за посиланням

Мета та можливості програми:
Grammarly — компанія, заснована в Україні, яка розробляє комунікаційного асистента на основі штучного інтелекту. Її продукт покликаний поліпшувати спілкування англійською мовою, щодня допомагаючи понад 30 мільйонам користувачів у всьому світі, включно з більш ніж трьома тисячами освітніх установ, серед яких провідні університети США.

Метою проєкту є надання українським студентам і викладачам доступу до передових інструментів для вдосконалення навичок англійської мови. Grammarly for Education пропонує комплексну підтримку, яка виходить за межі виправлення орфографічних і граматичних помилок.

Сервіс охоплює:

  • Рекомендації щодо поліпшення чіткості, лаконічності та тону текстів;
  • Пояснення до стратегічних рекомендацій сервісу, які допомагають поліпшувати навички письма;
  • Додаткові функції на основі генеративного штучного інтелекту, що їх можуть опціонально ввімкнути адміністратори навчальних закладів;
  • Функцію автоматичного генерування цитат і детектор плагіату.

Grammarly дотримується принципів безпечного та відповідального використання штучного інтелекту. Компанія також розробила курс «AI for Students», який надає студентам рекомендації щодо відповідального застосування технологій генеративного ШІ.

З доступними функціями інструменту можна ознайомитися у відео посібнику.

Перед початком роботи рекомендуємо ознайомитися з посібником щодо використання Grammarly для студентів та викладачів тут

Ліцензія призначається на персональну корпоративну адресу!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */