Екскурсія викладачів Житомирської політехніки до міста Радомишля в межах Всесвітнього дня ментального здоров’я

Shares

Щороку 10 жовтня у світі відзначається Всесвітній день ментального (психічного) здоров’я (World Mental Health Day). Його було започатковано ще у 1992 році Всесвітньою організацією охорони здоров’я (ВООЗ) за ініціативою Всесвітньої федерації психічного здоров’я (World Federation for Mental Health – WFMH). Темою Всесвітнього дня ментального здоров’я у 2024 році є «Психічне здоров’я на роботі».

Саме тому, в тяжкі воєнні часи, коли кожен з нас намагається, не зважаючи ні на що, працювати з повною віддачою, кафедра екології та природоохоронних технологій Житомирської політехніки вирішила підтримати ментальне здоров’я працівників кафедри.

Локацією було обрано мальовничу місцевість рідної Житомирщини – місто Радомишль. Сонячний морозний ранок, дружня атмосфера та чудовий Замок-музей «Радомисль» нагадали нам, що піклування про себе та про своє ментальне здоров’я – найважливіший крок на шляху до відчуття щастя. Важливо пам’ятати, що це основа нашого добробуту, яке дозволяє нам долати стреси та труднощі у житті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */