Викладачі Житомирської політехніки – члени журі обласного форуму «Дослідники малої Батьківщини»

Shares

15-16 жовтня 2024 року доценти кафедри екології та природоохоронних технологій Курбет Тетяна та Алпатова Оксана долучилися у складі журі до роботи обласного форуму «Дослідники малої Батьківщини», який було проведено на базі комунального закладу позашкільної освіти «Обласний еколого-натуралістичний центр» Житомирської обласної ради. У межах форуму відбувся обласний етап Всеукраїнського конкурсу «Дотик природи».

Форум проходив у два дні активної роботи журі та учасників. У перший день конкурсу 24 юні та молоді дослідники-експериментатори представляли свої науково-дослідницькі проєкти. Усі виступи учасників були цікавими, захоплюючими і пізнавальними. Молодими науковцями порушено та обговорено багато екологічних проблем, які існують на регіональному рівні.

У роботі другого дня форуму взяли участь 46 педагогічних працівників з 29 закладів дошкільної освіти області. Ними було представлено 39 проєктів. У своїх роботах педагоги закладів дошкільної освіти продемонстрували різноманітні форми, методи та підходи, які сприяють формуванню у дітей ціннісного ставлення до природи та бажання її досліджувати.

Після підведення підсумків усі учасники форуму отримали сертифікати та відповідні дипломи.

Це чудова можливість познайомитись з талановитою науковою молоддю та надихнутись на подальшу наукову та викладацьку діяльність.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */