Житомирська політехніка на Estonia-Ukraine EdTech Forum!

Shares

Сьогодні ректор Житомирської політехніки Віктор Євдокимов разом з першою проректоркою Оксаною Олійник та керівником освітніх програм Інноваційного хабу університету Іваном Новосьоловим мали унікальну можливість взяти участь та представляти університет у Estonia-Ukraine EdTech Forum, де обговорювали важливі питання розвитку освіти та її цифровізації.

До участі у формі долучилися Міністр освіти і науки України Оксен Лісовий, Міністр освіти та науки Естонії Крістіна Каллас та ексміністр освіти і науки України Лілія Гриневич, які наголосили на важливості цифровізації освіти для підтримки її стійкості та сталості в сучасних умовах.

Надзвичайно приємно бачити, як Україна та Естонія спільно рухаються в напрямку цифрової трансформації освіти, обмінюючись досвідом та інноваціями для її подальшого вдосконалення.

Особливу увагу привернули естонські EdTech компанії, які демонстрували свої інноваційні підходи до цифровізації освіти. Їхній досвід є надзвичайно цінним для подальшого впровадження цифрових рішень у закладах вищої освіти України.

Наша команда активно працює над впровадженням і розвитком цифрової системи Digital University — інноваційного рішення для українських ЗВО, яке допомагає автоматизувати бізнес-процеси та полегшує управління освітніми процесами. Наша система вже успішно функціонує на ринку і продовжує динамічно розвиватися, відповідаючи на сучасні виклики цифрової трансформації вищої освіти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */