Працюєте над hardware рішенням і вже маєте перший прототип? Реєструйтесь на Hardware for Recovery | Lviv Hackathon! 

Shares

25-27 жовтня  IRON Lviv Tech Cluster та Civitta організовують хакатон для відновлення України. Шукають майбутніх зірок у hardware, аби заметчити їх з експертами, менторами та лідерами українського технологічного бізнесу. 

За три дні ви побудуєте життєздатну бізнес-модель, навчитесь пітчити рішення та презентуєте продукт перед технологічними компаніями.

🦾 Серед напрямів хакатону: робототехніка, енергетична стійкість, медичні технології або інноваційні рішення в будь-якій іншій сфері, які сприятимуть відновленню України. 

Для участі шукають команди з готовими  рішеннями, технологічні стартапи та компанії-виробники hardware рішень. Реєструватись також можуть індивідуальні учасники, аби доєднатись до команд. 

🏆 Призовий фонд хакатону100 000 грн. Ukrainian Startup Fund також надає переможцям по $25 000 на використання хмарних сервісів AWS.

Деталі та реєстрація тут

Дедлайн — 22 жовтня 23:59.

Подія відбуватиметься у Львові, тож мінімум два представники з команди мають бути присутні офлайн. Місце проведення буде окремо повідомлене зареєстрованим учасникам.


Менторство передбачає проведення коротких консультацій з командами, в темах: продажі, маркетинг, розвиток бізнесу, інженерія, тощо. Лід-ментори залучаються на всі три дні хакатону та супроводжують до 5 команд під час всіх етапів хакатону.

Реєстрація для менторів тут

Реалізація Hardware for Recovery | Lviv Hackathon стала можливою завдяки підтримці Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України». Партнерами хакатону також виступають Український фонд стартапів та компанія SoftServe.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */