Загинув випускник Житомирської політехніки Гулак Ігор Вячеславович

Shares

З сумом повідомляємо про загибель випускника факультету перепідготовки спеціалістів Державного університету «Житомирська політехніка» Гулака Ігора Вячеславовича (23.02.1975 – 04.10.2024). У 2005 році Ігору Вячеславовичу було присвоєно кваліфікацію спеціаліста з бухгалтерського обліку.

Ігор будував кар’єру у банківській сфері, був керівником з питань продажів роздрібних продуктів Центрально-Південного центру.

З перших днів повномасштабного вторгнення рф Ігор Вячеславович став на захист України від російських агресорів. Із банківського працівника він став командиром артилерійської установки 2С1 «Гвоздика» в лавах 58-ї бригади імені Івана Виговського, брав участь у звільненні Чернігівщини та Сумщини, обороняв Бахмутський напрямок. Він самовіддано захищав Україну та український народ!

Колеги згадують його слова: «Будь-яка діяльність, чи то банківська справа, чи військова, буде успішною, коли є команда, мотивація і бажання змінюватися». Ігор Вячеславович завжди вірив у свою команду – як на роботі, так і на фронті.

За мужні та самовіддані дії при захисті України був нагороджений відомчими відзнаками: медаллю «Ветеран війни – Учасник бойових дій», відзнакою Головнокомандувача ЗСУ «Золотий хрест», відзнакою «Захисник рідної землі» та численними грамотами від командування.
Героїчно загинув 04 жовтня 2024 року під час виконання бойового завдання…

Колектив та здобувачі освіти Державного університету «Житомирська політехніка» висловлюють глибокі співчуття дружині та донечці, рідним і близьким загиблого Героя. Вічна слава і світла пам’ять Герою!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */