Відкрито спеціалізовану вчену раду Д 14.052.05 у Житомирській політехніці!

Shares

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України №1415 від 02 жовтня 2024 року в Державному університеті «Житомирська політехніка» утворено спеціалізовану вчену раду Д 14.052.05.

Відтепер маємо право приймати до розгляду та проводити захисти докторських (кандидатських) дисертацій за двома важливими спеціальностями: 08.00.02 «Світове господарство та міжнародні економічні відносини» та 21.04.01 «Економічна безпека держави».

До складу ради увійшли найкращі науковці нашого університету та провідні фахівці з інших закладів вищої освіти України. Це справжня команда професіоналів.

Створення цієї ради – це визнання високого наукового потенціалу нашого університету, це крок до підвищення якості економічної та безпекової освіти і науки в Україні.

Впевнені, що робота спеціалізованої вченої ради Д 14.052.05 сприятиме розвитку економічної науки, зміцненню міжнародних наукових зв’язків та дозволить отримати вагомі результати в напрямку розробки ефективної стратегії економічного відновлення, розвитку оборонно-промислового комплексу України.

Бажаємо плідної роботи, цікавих дискусій та яскравих наукових відкриттів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */