Підписання меморандуму про співпрацю з Державною установою «Інститут травматології та ортопедії НАМН України»

Shares

Сьогодні, 10 жовтня 2024 року, відбулася знакова подія для нашого університету – підписання меморандуму про співпрацю з Державною установою «Інститут травматології та ортопедії Національної академії медичних наук України». Меморандум зі сторони нашого партнера підписано директором ДУ «ІТО НАМН України», доктором медичних наук, професором Юрієм Володимировичем Поляченко.

Ця співпраця відкриває нові горизонти у напрямі підвищення якості підготовки фахівців у сфері біомедичної інженерії та фізичної реабілітації, а також нові можливості для розробки спільних проєктів і ініціатив.

Особливу увагу приділено підготовці спільного проєкту DIGIREHAB – ініціативі, спрямованій на трансформацію реабілітації людей з множинними довготривалими захворюваннями (MLTC), зокрема з порушеннями опорно-рухового апарату через військові травми, інсульти та інші неінфекційні захворювання. Разом з нашими партнерами з українських та європейських університетів та організацій ми працюємо над створенням автоматизованих рішень для фізичної реабілітації з використанням технологій віртуальної реальності.

Крім того, університет активно працює над створенням Центру реінтеграції, рекреації та реабілітації, що буде відкрито на базі Житомирської політехніки. Центр матиме на меті підтримку ветеранів у їхній фізичній, психологічній та професійній реабілітації, сприяючи їхньому поверненню до активного життя, професійної діяльності, рекреаційної діяльності та інтеграції в суспільство.

Співпраця з Інститутом травматології та ортопедії – це крок до інноваційного майбутнього, яке покращить життя багатьох людей та сприятиме сталому розвитку системи охорони здоров’я України.

Впевнені, що ця співпраця стане потужним поштовхом для розвитку інновацій у сфері охорони здоров’я та фізичної реабілітації. Разом ми робимо важливий крок до майбутнього, де передові технології служать на благо України!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */