Майстер-клас з акторської майстерності від Заслуженої артистки України Марини Демб для студентів Житомирської політехніки

Shares

Майстер-клас з акторської майстерності для студентів спеціальності 061«Журналістика» дала Заслужена артистка України, акторка Житомирського академічного музично-драматичного театру ім. Івана Кочерги Марина Демб.

Навчання відбувалося на лабораторних заняттях з комунікативного практикуму, на яких майбутні медійники оволодівають навиками дикції, здійснюється постановка та емісія голосу. Марина Демб провела тренування вправами, які дозволяють формувати діафрагмаційне дихання. Воно сприяє покращенню контролю над голосом і запобігає втомі під час тривалих виступів. Також гостя поділилася власними секретами акторської майстерності.

Викладач комунікативного практикуму Марина Ткачук, яка організувала цей тренінг, коментує: «Із власного професійного досвіду скажу, що теле- чи радіоведучий повинен за допомогою голосу передавати своїй аудиторії впевненість та вміти розставляти акценти. Можливість залучати до занять таких фахівців як Марина дозволяє не лише удосконалити навички спеціаліста в медіасфері, а й розкрити потенціал наших студентів»

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */