Студенти Житомирської політехніки провели захід присвячений Всесвітньому дню пошти

Shares

Студенти Житомирської політехніки під керівництвом старшого викладача кафедри педагогічних технологій та мовної підготовки Свисюк Олени провели захід присвячений Всесвітньому дню пошти. Це один з міжнародних днів, які відзначають країни — учасниці Організації Об’єднаних Націй. Він проводиться за рішенням XIV конгресу Всесвітнього поштового союзу в день його створення у 1874 р.

Міжнародний день пошти святкується щорічно 9 жовтня і відзначається по всьому світу для підвищення обізнаності про важливість поштових послуг та їх роль у повсякденному житті людей. Студентки групи КРП-1 Круглецька Анастасія, Стельмах Поліна та Прокопчук Альона підготували цікаві презентації та доповіді про історію та роль поштової служби в розвитку комунікацій, економіки та соціальних зв’язків. Після перегляду інформативних відео цікавими стали панельні дискусії, під час яких студенти активно обговорили інновації в поштовій галузі, вплив цифровізації, а також логістичні виклики та нові поштові послуги.

Пара закінчилася письмовим марафоном — написанням листів (англійською мовою) до міжнародних друзів чи партнерів, що нагадує про важливість традиційної поштової комунікації в епоху цифрових технологій.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */