Представники Житомирської політехніки на VII Міжнародній науково-практичній конференції у Західноукраїнському національному університеті

Shares

26-27 вересня 2024 року  у Західноукраїнському національному університеті відбулась VII Міжнародна науково-практична конференція «СТАН І ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ОБЛІКОВО-ІНФОРМАЦІЙНОЇ СИСТЕМИ В УКРАЇНІ». Від Житомирської політехніки у її роботі взяли участь професори кафедри інформаційних систем в управлінні та обліку Сергій Легенчук, Ірина Жиглей та Людмила Чижевська. Конференція була присвячена 55-річчю кафедри обліку і оподаткування та 85-річчю від дня народження доктора економічних наук, професора Литвина Богдана Мироновича.

У конференції взяли участь понад 100 докторів наук. Дискусія відбувалась за такими актуальним напрямками питань, як:

  • Бухгалтерський облік, оподаткування та звітність в глобальній економіці.
  • Цифровізація обліку та перспективи підготовки мультикваліфікованих бухгалтерів.
  • Перспективи розвитку фінансово-економічного контролю, аудиту та економічного аналізу в управлінні бізнесом.

В онлайн форматі до конференції долучились магістри груп ООМ-11 та ООМ-12 (Олександра Виблова, Аріна Коваль, Анастасія Соловей).

Окрім наукової складової, учасники мали можливість ознайомитись з найновішими навчальними та науковими виданнями Західноукраїнського національного університету.

За результатами конференції прийнято рішення створити Асоціацію науковців-бухгалтерів України для консолідації зусиль у вирішені проблем розвитку обліку як науки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */