Команда Інноваційного хабу Житомирської політехніки на IT Arena 2024: нові перспективи для технологічного та інноваційного розвитку

Shares

Представники Інноваційного хабу університету, Михайло Псюк та Іван Новосьолов, відвідали одну з визначальних технологічних подій в Україні — IT Arena 2024, що відбулася у Львові. Конференція зібрала експертів, підприємців, керівників провідних компаній і новаторів, аби обговорити ключові тенденції у технологіях, а саме: штучний інтелект, defense tech, fintech та інші актуальні напрямки.

Важливою частиною насиченої програми конференції став Startup Competition, де 60 українських стартапів представляли інноваційні ідеї, що здатні змінити ринок технологій, та боролися за приз до 80 000 доларів.

Команда Інноваційного хабу брала участь у активностях IT Arena, а також провела низку зустрічей з потенційними партнерами, обговоривши нові можливості для співпраці.

Defense tech розробки українських компаній та стартапів, представлені на окремій локації, підтвердили стратегічну важливість новітніх технологічних рішень у сферах національної безпеки та оборони. Команда Інноваційного хабу подивилася прогрес українських розробок, які спрямовані на посилення обороноздатності країни за допомогою ІТ-технологій.

Участь в IT Arena 2024 надихнула нашу команду на нові ідеї та проєкти, які ми будемо втілювати в найближчому майбутньому.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */