Студенти Житомирської політехніки провели еко-опитування в межах Майстерні міста

Shares

В межах заходу «Майстерня міста» у м. Житомир студенти Житомирської політехніки Ярослав Шпачук (спеціальність 184 «Гірництво», група ГГ-30 ) і Віра Горшкальова (спеціальність 101 «Екологія», група ЕО-42) провели еко-опитування серед мешканців міста.

Мета опитування – збір думок громади щодо актуальної екологічної ситуації та шляхів її покращення для розробки Екологічної стратегії Житомирської громади.

Опитування пройшло на вулиці Михайлівська, де студенти активно залучали громадян до діалогу про екологічні проблеми міста. Мешканці висловлювали свою думку щодо важливості сортування відходів, стану повітря та води, озеленення міста і впровадження екологічних ініціатив у повсякденне життя.

Для заохочення участі в опитуванні було проведено безпрограшну лотерею. Кожен учасник, який заповнив анкету, отримав шанс виграти приємний подарунок, що зробило захід не лише інформативним, але й цікавим для широкої аудиторії.

Зібрані дані стануть важливим внеском у розробку комплексної Екологічної стратегії Житомирської громади, яка враховуватиме побажання і пропозиції мешканців щодо покращення екологічного стану міста.

Розробка Екологічної Стратегії Житомирської МТГ здійснюється Житомирською міською радою в межах проєкту «Інтегрований розвиток міст в Україні ІІ». Проєкт виконується німецькою урядовою компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за фінансової підтримки урядів Німеччини і Швейцарії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */