Ольга Палій успішно захистила дисертацію за спеціальністю 101 «Екологія»

Shares

28 серпня 2024 року в Державному університеті «Житомирська політехніка» відбувся успішний захист дисертації Палій Ольги на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 101 «Екологія» галузі знань 10 Природничі науки.

Дисертаційне дослідження на тему “Підвищення екологічної безпеки за рахунок впровадження рециклінгу відходів руйнації у виробництво бетону” було виконано під керівництвом доктора технічних наук, професора Ірини Пацевої, завідувачки кафедри екології та природоохоронних технологій Державного університету “Житомирська політехніка”.

Захист відбувся перед разовою спеціалізованою вченою радою, утвореною наказом Державного університету “Житомирська політехніка” від 15 липня 2024 року № 400/од. До складу ради увійшли:

Голова ради: Оксана Луньова, доктор технічних наук, професор

Рецензенти:

  • Людмила Герасимчук, кандидат сільськогосподарських наук, доцент
  • Вікторія Мельник-Шамрай, кандидат сільськогосподарських наук, доцент

Офіційні опоненти:

  • Оксана Тверда, доктор технічних наук, доцент (КПІ ім. Ігоря Сікорського)
  • Оксана Дрозд, кандидат технічних наук, доцент (НУК ім. адмірала Макарова)

Керівництво університету, члени спеціалізованої вченої ради та колеги щиро вітають здобувачку з успішним захистом дисертації та здобуттям ступеня доктора філософії. Це важливе досягнення є результатом наполегливої праці, глибоких досліджень та відданості науці.

Особлива подяка висловлюється керівництву Державного університету “Житомирська політехніка” за створення сприятливих умов для проведення наукових досліджень та підтримку молодих науковців. Також висловлюємо вдячність науковому керівнику, членам ради, офіційним опонентам та всім, хто брав участь у підготовці та проведенні захисту. Ваша підтримка та експертиза були неоціненними у цьому важливому науковому процесі.

Бажаємо здобувачці подальших успіхів у науковій діяльності, нових відкриттів та досягнень на благо розвитку екологічної науки та технологій!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */