Представники Житомирської політехніки відвідали Game City Confenence 2024

Shares

З 14 по 16 серпня проходила 3-х денна конференція розробників ігор у місті Рівне. Конференція спрямована на розвиток ІТ-сфери та є найбільшим щорічним з’їздом професійних розробників відеоігор. Захід відвідали і представники Житомирської політехніки: Тетяна Нікітчук – декан факультету інформаційно комп’ютерних технологій, Михайло Псюк – керівник Інноваційного хабу Житомирської політехніки, Марина Граф – завідувач кафедри комп’ютерних наук та Андрій Єфіменко – завідувач кафедри комп’ютерної інженерії та кібербезпеки.

Організатором конференції є Rivne IT Cluster за підтримки стратегічних партнерів: IT Ukraine Association, Дія.City United, Дія.City та Міністерство цифрової трансформації України.

Сотні учасників, десятки досвідчених спікерів та партнерів з різних ІТ-сфер. Основними напрямками конференції є Education, Business, GameDev та IT.

Game City Conference охоплює всі актуальні напрямки GameDev, від розробки ігор на Unity та Unreal Engine до геймдизайну, 3D-моделювання, анімації, sound-дизайну та маркетингу ігор. Також цьогоріч на конференції було представлено такі напрямки як:

  • інноваційні методи навчання в галузі ІТ
  • програмування
  • системне адміністрування
  • веброзробка
  • кібербезпека
  • форуми для представників бізнесу від засновників startup-ів, керівників ІТ-проєктів, інвесторів та інших представників бізнесу, які прагнуть розвивати свою справу в сфері інформаційних технологій та багато іншого.

Ціль конференції полягає в тому, щоб об’єднати та надихнути професіоналів, підприємців та студентів України на спільному шляху до успіху в галузі інформаційних технологій.

Плануємо, що студенти та викладачі Житотомирської політехніки наступного року також приєднаються до спікерів конференції!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */