Загинув студент Житомирської політехніки Дмитро Панчук

Shares

Ми отримали трагічну звістку про смерть нашого студента Панчука Дмитра Юрійовича (29.09.1998 – 28.07.2024).

Дмитро, відомий під позивними Партизан та Едол, завжди прагнув бути найкращим, мав власну авторитетну точку зору, став на захист України ще під час Майдану, займався волонтерською діяльністю, а після закінчення школи долучився до Захисників України на полі бою.

У 2021 році він вступив на навчання до Житомирської політехніки за бакалаврською освітньою програмою «Управління земельними і водними ресурсами» спеціальності 103 «Науки про Землю», а потім вирішив продовжити служити та боронити Батьківщину. Такий омріяний диплом бакалавра, на жаль, наступного року Дмитро вже не отримає.

Дмитро служив у 1-й окремій бригаді спеціального призначення ім. Івана Богуна, 95-й окремій десантно-штурмовій Поліській бригаді ДШВ ЗСУ та 190-му навчальному центрі. Незважаючи на неодноразові поранення, він продовжував повертатися до своїх побратимів.

Захисник був опорою для мами та брата. А для кожного українця, Панчук Дмитро Юрійович – приклад незламності у боротьбі за нашу Перемогу!

Колектив та здобувачі освіти Державного університету «Житомирська політехніка» висловлюють глибокі співчуття рідним і близьким загиблого Героя. Вічна слава і світла пам’ять Герою!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */