Фінал акселераційної програми BGV HARDWARE ACCELERATOR!

Shares

26 липня в Державному університеті «Житомирська політехніка» відбувся фінал акселераційної програми BGV HARDWARE ACCELERATOR, на якому стартапи презентували MVP своїх розробок. Це була чудова можливість побачити, як за декілька місяців інтенсивної роботи та менторства молоді українські інженери створили власні інноваційні продукти.

BGV HARDWARE ACCELERATOR – акселераційна програма від Житомирської політехніки за підтримки інвестиційної компанії BGV Group Management та особисто її засновника Геннадія Буткевича для підтримки технологічних стартапів, залучення талановитих інженерів та створення сучасних інноваційних продуктів в Україні. Ініціативу підтримали також Ukrainian Startup Fund та відкрите об’єднання гравців технологічної екосистеми Techosystem.

На Pitch Day були представлені такі проекти:

🔹Sentry RF – розробка та виготовлення доступних, ефективних комплектуючих для систем радіомоніторингу.

🔸Mechanical Gardener – розробка доступних та мобільних гусеничних роботизованих платформ догляду за теплицями.

🔹НМБА “Тілець – 1” – наземний моторизований безпілотний апарат створений для виконання розвідувальних, пошуково-рятувальних, ремонтних, бойових операцій.

🔸SkillsUp – розробка та створення індивідуальних спортивних, реабілітаційних тренажерів для спортивних академій, секцій та реабілітаційних центрів.

🔹PoliMill CNC – розробка доступних та мобільних рішень для ЧПК-обробки.

🔸MechLab 3D – доступні та ефективні рішення для 3D-друку. Manufacturer 3D – 3D-принтер на 6 друкуючих головок для бізнесів та підприємств, що працюють з 3D принтингом.

Дякуємо партнерам, що долучилися до заходу, а саме: Інвестиційній компанії BGV Group Management, Techosystem, Українському національному офісу інтелектуальної власності та інновацій, Deus Robotics, Acоціації робототехніки та автоматизованих систем.

Ми впевнені, що проєкти, які були представлені на Pitch Day, матимуть успіх і внесуть свій вклад у розвиток української технологічної екосистеми.

Вітаємо стартапи з їх Pitch Day та бажаємо подальших успіхів та розвитку власних інноваційних проєктів!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */