Студентський олімп 2024 у Житомирській політехніці!

Shares

«Студентський олімп 2024» у Житомирській політехніці! Свято прогресивних, наполегливих, креативних, талановитих та активних студентів! Номінації «наука», «творчість», «спорт», «органи студентського самоврядування».

У сквері університету відбулося урочисте нагородження більше 100 найкращих студентів цього навчального року! Всі номінанти були нагороджені подяками ректора, грошовими преміями та корпоративними відзнаками «Житомирська політехніка». Урочистості були наповнені радісними емоціями, усмішками, щирими побажаннями та гарним музичним супроводом.

Відкрию секрет, що «Студентський олімп» є однією з моїх улюблених університетських традицій. Його формат та змістовне наповнення повною мірою відповідають місії Житомирської політехніки: «Розвиваємо лідерів. Створюємо інновації. Змінюємо світ на краще», – ділиться враженнями ректор Житомирської політехніки Віктор Євдокимов.

Щиро дякуємо номінантам та викладачам за їхню наполегливу працю, відданість улюбленій справі та активну участь у житті університету. В черговий раз ми переконалися, що в нашому університеті навчаються дійсно талановиті та перспективні молоді люди!

Вітаємо всіх нагороджених і бажаємо нових успіхів та досягнень!

Більше фото дивись у нашій галереї.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */