Воркшоп для студентів Житомирської політехніки «Творче вираження особистості: занурення в себе через мистецтво»

Shares

Під назвою: «Творче вираження особистості: занурення в себе через мистецтво» на факультеті педагогічних технологій та освіти впродовж життя відбувся воркшоп для студентів спеціальностей 014.16 «Середня освіта (Захист України)», 033 «Філософія (Масові комунікації, коучинг та консалтинг)», 071 «Облік і оподаткування» та 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок».

Запрошена спікерка Тетяна Клименко, кандидатка філологічних наук, арт-терапевтка та засновниця «Сонцеслав», захопила студентів різними техніками самопізнання та відчуття власного «Я». Особливий інтерес й активність у студентів викликала авторська арт-терапевтична техніка Тетяни Клименко під назвою «ЗмІни/ЗмінИ». Студенти досліджували свої реакції на різні типи змін і шукали ефективні стратегії для кращого прийняття та адаптації до змін у житті.

Захід був організований доцентом кафедри філософського історичних студій та масових комунікацій Надією Яблонською.

«Цей воркшоп допоміг мені зрозуміти, що зміни, які відбуваються у нашому житті – це тільки найкраще, бо вони розвивають і спонукають до кращого. Дякую арт-терапевтці Тетяні за такий чудовий захід» – Лукашевич Юлія, ФБС-8.

«Я навіть до цього воркшопу і не думала, що можна пережити стільки емоцій, спогадів і відчуттів, коли писати своє ім’я різними способами. Арт-терапевтка дуже вміло і чуттєво передала свої знання нам, студентам. Нині я більше почала приділяти уваги своїм думкам, творчості і висловленню думок, бо це ж – мистецтво» – Сребнюк Анна, Ф-2.

«Кожна методика допомогла мені збагнути, що є над чим мені працювати і є багато непізнаних граней мене як особистості, тому я вдячна усім причетним за його організацію та проведення  чудесного воркшопу. Це було – круто!» – Кравчук Анастасія, ЗУ-1.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */