Академічна мобільність представників Житомирської політехніки до Університету міста Марібор в рамках програми Еразмус +

Shares

Академічна мобільність займає важливе місце у забезпеченні високого рівня кваліфікації науково-педагогічних працівників, адже надає можливість обміну досвідом та найкращими практиками у сфері викладання, формування навчальних планів, організації освітнього процесу. В свою чергу, Університет міста Марібор (Словенія) є надійним партнером Житомирської політехніки, адже обидва заклади освіти були залучені до реалізації проєкту «Діджиталізація економіки як елемент сталого розвитку України та Таджикистану (DigEco)».

В межах подальшого розширення кооперації протягом 20-24 травня 2024 року представники кафедри менеджменту, бізнесу та маркетингових технологій Олена Юшкевич та Катерина Орлова, а також кафедри фінансів та цифрової економіки Тетяна Мельник пройшли стажування на базі Університету міста Марібор. Під час академічної мобільності представники Житомирської політехніки долучилися до заходів в межах XVI International week, взяли участь у роботі Восьмої Міжнародної Наукової Конференції «Challenges in the turbulent economic environment and organizations’ sustainable development».

Крім того, Катерина Орлова, Тетяна Мельник та Олена Юшкевич презентували для студентів Університету міста Марібор свої лекції, присвячені актуальним питанням розвитку економіки, бізнесу, маркетингу та організації освітнього процесу у Житомирській політехніці.

Здобутий під час мобільності досвід сприятиме удосконаленню професійної діяльності представників Житомирської політехніки, а також буде врахований при формуванні навчальних планів за спеціальностями кафедр менеджменту, бізнесу та маркетингових технологій і фінансів та цифрової економіки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */