Стажування аспіранта Житомирської політехніки у Туреччині

Shares

В рамках реалізації проєкту міжнародної академічної мобільності за програмою Еразмус+ з 03 по 14 липня 2023 року відбулося стажування представника відділу міжнародних зв’язків, аспіранта кафедри маркшейдерії Артура Махна.

В перші дні роботи Артур Махно взяв участь у науковому круглому столі, під час якого були представлені як напрями наукової роботи інженерного факультету турецького університету, так і основні досягнення. В свою чергу, аспірант Житомирської політехніки представив доповідь за темою дисертаційної роботи щодо особливостей технологічних параметрів гідроабразивного різання природного облицювального каменю.

Протягом візиту також відбулась зустріч із деканом інженерного факультету, професором Ісмаїлом Бьогрекчі щодо розвитку подальшої співпраці між університетами, участі у спільних конференціях, роботі в лабораторіях університетів-партнерів, підготовки спільних проектних заявок, участі в міжнародних проєктах за програмою ЄС Horizon Europe. Активною також була робота із представниками Міжнародного офісу Університету ім. Аднана Мендереса м. Айдин. Як результат, було досягнуто домовленостей стосовно подальшого розвитку співробітництва між університетами, зокрема щодо спільної підготовки і подачі проектних заявок в рамках міжнародних освітньо-наукових програм Mevlana, TÜBITAK та Erasmus+.

Наразі Державний університет «Житомирська політехніка» має договори про співпрацю з дев’ятьма університетами Туреччини. Впевнений у вдалому розвитку співробітництва з університетом ім. Аднана Мендереса м. Айдин та іншими ЗВО Туреччини!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */