Викладач та студенти Житомирської політехніки відвідали дитячий табір з інтерактивними заняттями з філософії та політології.

Shares

На занятті з філософії 23 червня учасники знайомилися, визначали що таке філософія, які її основні завдання, переглядали та аналізували цікаві відео матеріали.

Думки молоді щодо того, який має бути філософ, були спільними у таких ознаках як мудрий, чудовий, енергійний, серйозний, розумний тощо. Але були дискусії щодо його матеріального стану: чи дійсно філософ має бути бідним? На що Максим Кірієнко так переконливо розповів, що це неймовірно цікаво й престижно, тож не кожен міг і може собі дозволити бути філософом, що й отримав від слухачів у подарунок свій портрет, а на завершення роздавав їм автографи.

26 червня в ігровій формі розбирали різницю між лідером та керівником, аналізували світових та українських лідерів – основні якості, уміння, персоналії. Тим паче, що Ольга Гордійчук є гарантом унікальної в Україні програми «Захист України та національне лідерство».

“Щоб країна процвітала, необхідно змалечку формувати цінності, розвивати критичне мислення та політичну грамотність”, – прокоментувала Ольга Гордійчук, доцент філософсько- історичних студій та масових комунікацій і подякувала за участь у заходах і цінну допомогу у їх проведенні студентам філософам-медійникам та політологам – Максиму Кірієнко, Михайлу Тарасюку, Дмитру Лисаку та Топчію Даніілу.

Заходи проведені на волонтерських засадах для благодійного юнацького табору.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */