Студенти гіничо-екологічного факультету ЖДТУ провели ярмарок, щоб зібрати кошти на подарунки в дитбудинок

Shares

На новорічні свята студенти гірничо-екологічного факультету Житомирського державного університету традиційно збираються привітати своїх підопічних – вихованців дитячого будинку-інтернату в селі Потіївка. Крім вистави і концерту, планують закупити для дітей солодкі подарунки та іграшки.

За словами студентського декана факультету Ольги Матвійчук, у закладі знаходиться 130 дітей шкільного віку.

«В нашому університеті за кожним факультетом закріплений дитячий будинок чи інтернат в межах області. Ми дружимо із дітками з Потіївки і їздимо до них у гості. Вони також представляють свої вироби ручної роботи під час візитів у ЖДТУ, – каже Ольга. – Без уваги і подарункі ми просто їх не можемо залишити. Вже підготували казку, яку будемо ставити для них і зібрали трохи грошей разом з студентами на подарунки. Можливо, це будуть якісь ігри розвиваючі чи інтелектуальні. Попередньо узгодимо потреби із керівництвом цього дитбудинку. Окремо вирішили провести у нашому вузі благодійний ярмарок, на якому продаємо домашню випічку. Усі виручені кошти звічно ж підуть діткам».

Млинці, торти, печиво із різною начинкою і багато іншого студенти готували самі зі своїх продуктів вдома чи у гуртожитках. Ціни  пропонували різні – 6, 10, 12 чи 15 гривень, але за бажанням кожен міг оплатити свою покупку і кинути ще додатково кошти у скриньку.

Серед покупців на ярмарку студенти різних факультетів та навіть декан і викладачі ГЕФу. Спільними зусиллями вдалося заробити від продажу 1338 гривень.

 

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */